Web Analytics Made Easy - Statcounter

حکایت درمان دختران شین‌آباد؛ ۵ سال پس از حادثه، استانداران پایتخت از دولت موقت تا امروز، «شیرخشک‌های یارانه‌ای» در بساط دستفروشان، تدابیر ویژه آتش‌نشانی برای محرم، درد دل‌های رانندگان تاکسی با «شهردار تهران» و شرایط ثبت نام مشمولان پذیرفته شده در دانشگاه‌ها از جمله مهترین اخبار اجتماعی ایسنا در روز سوم مهرماه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، اداره اخبار اجتماعی در روز جاری بیش از ۵۰ خبر را بر روی خروجی خود قرار داد؛ دسترسی به متن کامل مهمترین اخبار منتشر شده در روز جاری از طریق کلیک بر روی عناوین امکان پذیر است:

حکایت درمان دختران شین‌آباد؛ ۵ سال پس از حادثه

سال ۹۱ بود که آتش به جان کلاس درس‌شان افتاد و ۱۳ تن از دختران شین‌آبادی را گرفتار کرد؛ آنها اکنون پنج سال بزرگ‌تر شده‌اند؛ اما درمان‌شان هنوز به سرانجام نرسیده است. از این اتفاق پنج سال می‌گذرد، اما درمان این ۱۳ دختر همچنان ادامه دارد. بعد از این حادثه اخبار متعددی از وعده‌های دستگاه‌های مختلف درباره حمایت‌های مالی از روند درمان آنها منتشر شد. آخرین اظهار نظر درباره پیگیری درمان دختران شین آباد متعلق بهسید محمد بطحائی- وزیرآموزش و پرورش-است. او ۱۵ شهریور امسال در این خصوص گفت که «در این زمینه تقسیم کاری صورت گرفته و ردیف اعتباری هم در قانون بودجه برایشان پیش‌بینی شده که دنبال شود.»

محمدجواد فاطمی - پزشک جراح دانش آموزان شین آبادمی‌گوید؛ تاکنون این وعده‌ها چندان عملی نشده‌اند. وی درگفت‌وگو با ایسنا، درباره چگونگی روند درمان و همچنین تامین هزینه‌های ادامه درمان دختران شین آباد توضیح می‌دهد و می‌گوید: هزینه درمان دختران شین آباد از طرف بیمارستان حضرت فاطمه (س) تهران تامین می‌شود و خدمات ویژه‌ای نیز دریافت می‌کنند. اما این بیمارستان هم پول خود را از بیمه‌ها دریافت می‌کند. قرار بود این دختران مورد حمایت ویژه قرار گیرند، اما وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و بهداشت هزینه‌ای برای این موضوع نمی‌پردازند.

وی با تاکید بر اینکه آتش سوزی مدارس یک معضل است، ادامه می‌دهد: ما در حال حاضر تعداد بسیار زیادی کلاس درس غیراستاندارد در کشور داریم. نمونه آن مدرسه شین آباد بود که تعداد زیادی از بچه‌ها سوختند و هنوز درمان آنها در تهران ادامه دارد و تمام نشده است؛ هرچند که درمان آنها سالیان سال ادامه خواهد داشت و هیچ وقت طبیعی نخواهند شد. آن سال ۲۴ دختر بچه سوختند، اما ۱۳ نفر از آنها سوختگی بسیار جدی‌تری داشتند و تاکنون تعداد زیادی عمل جراحی برای آنها انجام شده است.

«شیرخشک‌های یارانه‌ای» در بساط دستفروشان

فروش «شیرخشک‌های یارانه‌ای» توسط دستفروشان در حاشیه خیابان شهرداری رشت و مقابل بازار بزرگ، دستمایه گزارشی می‌شود تا علت نشت قوطی‌ها به بازار آزاد که دولت آنها را رایگان در مراکز بهداشت، شیرخوارگاه‌ها، مراکز نگهداری از معلولان و ... توزیع می‌کند، را از مسوولان جویا شویم.

حبیب الله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشوردر گفت‌وگو با ایسنا، در حالی که از کم بودن میزان سهمیه شیرخشک‌ سازمان متبوعش برای توزیع بین کودکان نگهداری شده در شیرخوارگاه‌ها و معلولان شدید گلایه دارد، می‌گوید: هم اکنون سالانه ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توسط وزارت بهداشت در اختیار بهزیستی قرار می‌گیرد، این در حالیست که نیاز واقعی سازمان برای پوشش خانوارهای دارای چندقلو نیازمند و سایر مددجویان حدودا ۷۰۰ هزار قوطی است که این نیاز را به وزارت بهداشت نیز اعلام کرده‌ایم، بنابراین نشت شیرخشک‌های یارانه‌ای توسط عوامل سازمان در جایی که خودمان نیز کمبود داریم، غیرمنطقی است؛ چرا که در این صورت باید شیرخشک مورد نیاز را با پرداخت پول تهیه کنیم.

وی ادامه داد: غیرمنطقی است که شیرخشک یارانه‌ای و رایگان را در بازار آزاد بفروشیم و سپس برویم و دوباره با پرداخت پول بیشتر، شیرخشک بخریم. میزان شیرخشک تخصیص یافته به بهزیستی در حدی نیست که امکان نشت آن به بازار آزاد وجود داشته باشد و همه استان‌ها همواره تقاضای افزایش سهمیه شیرخشک دارند، به این ترتیب نشت آن از طریق بهزیستی محال است.

معاون بهزیستی در پاسخ به اینکه یکی از احتمالات این است که خانواده‌ دارای چند قلو ممکن است شیرخشک دریافتی را در بازار آزاد بفروشد؟ گفت: ممکن است شیرخشک ارائه شده با کودکی سازگار نباشد و خانواده اقدام به چنین عملی کند اما احتمال آن باز هم کم است.

افزایش دختران و کاهش پسران سیگاری/ارجاع نامه متخصصان بیهوشی به "جهانگیری"

سخنگوی وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به آمار بالای مرگ و میر در مصرف کنندگان مواد دخانی اعلام کرد: سالیانه ۵۰ هزار مورد مرگ ناشی از مصرف دخانیات در ایران اتفاق می‌افتد.

دکتر ایرج حریرچی در نشستی خبری در خصوص آمار مصرف سیگار و سایر مواد دخانی در ایران و جهان گفت: سالانه هفت میلیون نفر در دنیا به دلیل مصرف دخانیات جان می‌بازند؛ یعنی هر شش ثانیه یک نفر. نیمی از مصرف کنندگان آن نیز به دلیل عوارض مستقیم و غیرمستقیم دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. در ایران نیز سالیانه ۵۰ هزار مورد مرگ ناشی از مصرف دخانیات ثبت می‌شود. همچنین ۵۰۰ هزار مورد بستری در سال به دلیل عوارض ناشی از دخانیات است.

وی با بیان اینکه آمار مصرف سیگار در دختران نوجوان از کمتر از یک درصد به ۲.۱ درصد رسیده است، تصریح کرد: این آمار در پسران از ۵.۱ به ۴.۸ کاهش پیدا کرده است. با توجه به اینکه سیگار و قلیان در حوزه ورود به مصرف مواد مخدر و رفتارهای پرخطر جنسی است، خانواده‌ها باید هوشیار باشند و بدانند که مصرف قلیان در کنار نوجوان‌ها چه ضربه‌ای می‌تواند به آنها وارد کند. در حال حاضر ۶.۶ دختران ۱۳ تا ۱۵ ساله سابقه مصرف قلیان دارند که این رقم در پسران ۱۱.۱ درصد اعلام شده است. برآورد شده است که سالانه بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد نخ سیگار در کشور مصرف می‌شود که به دنبال آن سالیانه ۱۰ هزار میلیارد تومان از ثروت ملی نیز دود می‌شود. همچنین حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان در سال صرف هزینه بهداشتی و سال‌های از دست رفته عمر افراد سیگاری می‌شود.

استانداران پایتخت از دولت موقت تا امروز

انتخاب حسین مقیمی به عنوان استاندار تهران دستمایه گزارشی برای مرور سوابق استانداران تهران از دولت موقت تا امروز شده است.

استان تهران با وسعتی حدود ۱۸ هزار و ۸۱۴ کیلومتر مربع و جمعیت ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزارنفر به عنوان پرجمعیت ترین استان کشور محسوب می شود. استانی که پایتخت کشور در آن قرار دارد و مرکزیت کلیه فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ... در آن قرار دارد و از این حیث از اهمیت بسیاری برخوردار است . استان تهران پس از انقلاب اسلامی ایران و در دولت موقت آن زمان تا کنون ۱۹ استاندار داشته است. نخستین استاندار حسین اخوان ملایری و آخرین آنها محمد حسین مقیمی است که روز گذشته در جلسه هیات دولت با پیشنهاد وزیر کشور و موافقت هیات وزیران به عنوان استاندار تهران منصوب شد.

محمدحسین مقیمی متولد بهمن ماه سال ۱۳۲۹ در شهر خمین است. مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک را از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد مدیریت سیستم و بهره‌وری را از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گرفت. وی روز گذشته به عنوان نوزدهمین استاندار تهران با پیشنهاد وزارت کشور و موافقت هیئت وزیران منصوب شده است و همزمان با نخستین ماه‌های کار دولت دوازدهم کار خود را در استانداری تهران آغاز خواهد کرد.

ادعای حذف آسیب‌های اجتماعی به طور کامل، تنها یک شعار است

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران، ری و تجریش گفت: « برگزاری نمایشگاه‌هایی مثل «زنان و تولید ملی» از جمله اقداماتی است که با مداخله و پیشگیری در مسیرهای آسیب‌زا نه تنها از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند بلکه باعث توانمندتر شدن جامعه نیز می‌شود.»

الهام فخاریدر حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر تاثیر اشتغال زنان سرپرست خانوار در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی، ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی مانند تکدی‌گری، کارتن‌خوابی و غیره خود محصول سلسله‌ای از علت‌ها و فرآیندها هستند و مداخله درست و به موقع در مسیر منتهی به آسیب می‌تواند باعث پیشگیری از این موارد شود و برگزاری نمایشگاه‌هایی مثل «زنان و تولید ملی» از جمله اقداماتی است که با مداخله و پیشگیری در مسیرهای آسیب‌زا نه تنها از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند بلکه باعث توانمندتر شدن جامعه نیز می‌شود.

شرایط ثبت نام مشمولان پذیرفته شده در دانشگاه‌ها

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا،ضوابط و مقررات صدور معافیت تحصیلی برای مشمولان پذیرفته شده دردانشگاه‌های داخل کشور را تشریح کرد.

سرهنگ نجف حمیدزاده اظهار کرد: مشمولانی که با داشتن شرایط اولیه مندرج در دفترچه راهنمای کنکور سراسری، در یکی از دانشگاه‌های داخل کشور پذیرفته شده‌اند، طبق قانون خدمت وظیفه عمومی و آیین نامه اجرایی مربوط می‌توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوند. همچنین مشمولان فاقد غیبت باید با نامه درخواست معافیت تحصیلی صادره از دانشگاه پذیرفته شده، به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) شهر محل استقرار دانشگاه مورد پذیرش مراجعه کرده تا مجوز ثبت نام اولیه برای آنان صادر شود.

تدابیر ویژه آتش‌نشانی برای محرم/بازرسی آتش نشانان از تکایا و مساجد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: آتش‌نشانی برای ایام سوگواری محرم تدابیر ویژه‌ای را اتخاذ کرده است.

جلال ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد تمهیدات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی برای ایام محرم اظهار کرد: آتش‌نشانی برای این ایام تدابیر ویژه‌ای را اتخاذ کرده است. از ۲۵ شهریور، بازرسی از تکایا و مساجدی که در ایام محرم میزبان عزارداران حسینی هستند، آغاز شده و در صورت نیاز به مسئولان مساجد و تکایا آموزش‌های اطفای حریق داده می‌شود. همچنین در خلال این بازدیدها به بخش‌هایی مانند محل‌های طبخ غذا و انباری‌ها نیز توجه ویژه‌ای می‌شود. در بازدیدهایی که صورت می‌گیرد، کپسول‌های خاموش کننده‌ای که در گذشته به هیئت‌ها اهداء شده‌اند بازرسی می‌شوند و در صورتی که نیاز به شارژ داشته باشند این کار از سوی آتش‌نشانی به صورت رایگان صورت می‌گیرد.

سنگین‌ وزن‌ترین زن جهان درگذشت

"ایمان احمد عبدالعاطی" که گفته می‌شود سنگین وزن‌ترین زن جهان بوده امروز (دوشنبه) درگذشت. این زن ۳۶ ساله مصری که در شروع دوره درمانش ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشت در بیمارستانی در ابوظبی فوت کرد.

این زن اوایل سال جاری میلادی (۲۰۱۷) در طول دوره کاهش وزن خود در هند دچار مشکلاتی شد و پس از کاهش وزن قابل توجهی، بمبئی را ترک کرد. ایمان پس از آنکه به بیمارستانی در ابوظبی منتقل شد تیمی از ۲۰ متخصص برنامه درمانی او را در سه مرحله تعیین کردند. هر چند این بیمار امروز (دوشنبه) به دلیل نارسایی کلیه درگذشت.

شناسایی آلاینده‌های تهران به مطالعات بیشتر نیاز دارد

وحید حسینی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از آغاز همکاری‌های ایران با دولت ژاپن در زمینه کاهش آلودگی هوای تهران خبر داد و گفت: فلزات سنگینی در آلاینده‌های تهران مشاهده می‌شود که منبع و منشاء اصلی آن‌ها هنوز مشخص نیست.

وی در نشست خبری امضای قرارداد همکاری دولت ایران و ژاپن در زمینه‌های علمی، فنی و آموزشی که امروز برگزار شد، اظهار کرد: برای کاهش آلودگی هوای تهران قرارداد همکاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و ژاپن منعقد شده است تا همکاری‌های علمی، فنی، آموزشی و تجهیزاتی بین این دو کشور صورت گیرد. مجری این قرارداد در دولت ایران، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران وابسته به شهرداری تهران و مجری این قرارداد در دولت ژاپن، جایکا است.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تاکید کرد: امیدواریم در پایان چهار سال در زمینه سیاستگذاری و وضع قوانین کاهش آلودگی هوا نیز موفقیت‌هایی داشته باشیم. هزینه‌ای که طرف ژاپنی برای اجرای این قرارداد می‌پردازد ۷ میلیون دلار طی چهار سال برآورد شده است. این کمک مالی به طور بلاعوض از سوی دولت ژاپن پرداخته خواهد شد. طی اجرای این پروژه طرف ایرانی هیچ هزینه‌ای متقبل نمی‌شود.

از ظروف گیاهی برای نذری استفاده کنید/با سازمان تبلیغات در محرم همکاری می‌کنیم

رییس اداره محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه ظروف یکبارمصرف برای سلامت انسان مضر هستند، گفت: این ظروف بسیار دیر تجزیه می‌شوند واز این رو تهدیدی برای آب و خاک هستند. توصیه می‌کنیم از ظروف یکبار مصرف کمتری برای نذری استفاده و به جای از سایر ظروف جایگزین مانند ظروف گیاهی بهره برده شود چراکه زودتر تجزیه می‌شوند و آسیب‌ کمتری به محیط زیست می‌رسانند.

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در مورد مشکلات ناشی از پسماندها و ظروف یکبار مصرف در ایام محرم با سازمان تبلیغات اسلامی گفت و گو کردیم، تصریح کرد: قرار شد که این سازمان، موارد زیست محیطی را به هیات‌های مذهبی گوشزد کند. از این رو تعاملات ما با سازمان تبلیغات اسلامی در ایام محرم و پس از آن بیشتر خواهد شد تا از ظرفیت فرهنگی و تبلیغاتی آن برای گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست استفاده کنیم.

توضیح آموزش و پرورش درباره ذبح گوسفند در مدرسه‌ای نوساز

اول مهر و همزمان با بازگشایی مدارس تصاویری پیرامون "ذبح گوسفند در آغاز سال تحصیلی یک مدرسه" در استان قزوین منتشر شد که انتقاداتی در پی داشت.

آموزش و پرورش قزوین توضیحاتی پیرامون این تصاویر منتشر کرده است و گفته استکه « در پی انتشار تصویری در فضای مجازی با عنوان "استقبال عجیب از کودکان در روز آغازین مدرسه"، به استحضار می رساند، دبستان دخترانه جدید التاسیس صادقین از جمله مدارس نوساز است که در آغاز مهرماه ۹۶ در مرکز استان به عنوان اولین مدرسه دخترانه دولتی، با وجود تمامی مشکلات و تنگناهای مالی افتتاح گردیده و از مدارس خیرساز بوده که با توجه به اتمام ساخت مدرسه، خیر و پیمانکار این پروژه، شخصا تصمیم به قربانی کردن داشته است. البته تذکرات لازم به منظور جلوگیری از این گونه اقدامات در فضای آموزشی داده شده است».

بازنگری طرح «تدبیر» برای بهبود اداره مدارس

مدیرکل دفتر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از بازنگری در طرح «تدبیر» خبر داد و گفت: شمار مدارس تحت پوشش این طرح در سال تحصیلی جدید به ۲۴ هزار مدرسه خواهد رسید.

صادق صادقپور در گفت‌وگو با ایسنا،با بیان اینکه طرح تدبیر در سال گذشته در بیش از ۲۱ هزار مدرسه به طور کیفی اجرا شد اظهار کرد: امسال قرار است شمار مدارس تحت پوشش این طرح به ۲۴ هزار مدرسه برسد. برنامه تدبیر تحت بازنگری قرار گرفته است و برای استان‌ها ارسال شده است. تلاش می‌کنیم به بهبود اداره مدارس از این طریق کمک کنیم.

درد دل‌های رانندگان تاکسی با «شهردار تهران»

باید «رانندگی تاکسی» را جزو مشاغل سخت قرار دهند چرا که باید در تمام فصول سال از صبح تا شب در خیابان‌ها رانندگی کنند تا هزینه زندگی را در بیاورند و حتی اگر چند روزی قصد سفر کرده و یا بیمار شوند و نتوانند کار کنند، از مزد آن روز بی‌بهره می‌مانند!.

رانندگی آن هم با تاکسی نه روز می‌شناسد و نه شب! نه سرما و نه گرما،شغلی برای تمام روزها و فصول! پای درد دل راننده تاکسی‌ها که می‌نشینید، سختی شغلشان را چنان درک میکنی که در باورت هم نمی گنجد که شرایط کاریشان چقدر سخت است، در کنار هزینه بنزین، روغن، استهلاک تاکسی و.... باید سروکله زدن با هر قشری از مردم را هم اضافه کنید، از دانش آموز گرفته تا پیرمرد، بازنشسته و... اما حالا درد دیگری هم به دیگر دردهای آنها اضافه شده و آن چیزی نیست جز کوچکتر شدن سفره معیشتشان به دلیل جولان مسافربرهای شخصی و اینترنتی!.

حدود ۸۰ هزار تاکسی در سطح شهر تردد می‌کنند و اگر برای هر راننده خانواده‌ای سه نفره را درنظر بگیریم با یک حساب سرانگشتی متوجه می شویم که ۳۲۰ هزار نفر معیشت و زندگیشان در گرو فعالیت تاکسی است. با این حال رانندگان با تغییر مدیریت شهری نور امیدی در دلشان ایجاد شده و خواهان دیدار و حل مسئله با شهردار تهران هستند.

به گزارش ایسنا، پنج خبر پربازدید امروز سرویس اجتماعی به این شرح است:

حکایت درمان دختران شین‌آباد؛ ۵ سال پس از حادثه

درد دل‌های رانندگان تاکسی با «شهردار تهران»

«شیرخشک‌های یارانه‌ای» در بساط دستفروشان

تدابیر ویژه آتش‌نشانی برای محرم/بازرسی آتش نشانان از تکایا و مساجد

۵ توصیه کلیدی برای مدیریتِ مطلوبِ کار و زندگی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۸۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا فخاری؛ استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران اظهار کرد:دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این 4 شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

وی گفت: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.

فخاری ادامه داد: براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی جدید در راه خوزستان
  • ماهدشتی‌ها با پیکر مطهر شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس وداع کردند + فیلم
  • اتوبان شهید خرازی باز شد
  • آزادراه تهران شمال بازگشایی شد
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد