Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین احمدی‌نیاز در گفت‌و‌گو با ایلنا، در رابطه با آخرین وضعیت دختران شین‌آبادی، گفت: این دختران با رنج‌هایشان بزرگ می‌شوند. حدود ۶ سال است که از این حادثه می‌گذرد اما تا کنون به دلیل کمبود امکانات و دستگاه‌های جدید و کمبود بودجه تاثیری آنچنانی در روند بهبود این کودکان رخ نداده است.

این وکیل دادگستری بیان کرد: مجموعا تاکنون حدود ۴۰۰ عمل جراحی روی این کودکان صورت گرفته است و تیشو‌هایی که تعبیه کرده‌اند باعث بروز مشکلات زیادی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کانون وکلای استان کردستان تاکید کرد: اگر این دختران به خارج از کشور اعزام می‌شدند شاهد چنین مشکلاتی نبودیم و روند درمانی آنان تا کنون تکمیل می‌شد.

احمدی‌نیاز با بیان اینکه رییس سازمان برنامه و بودجه در بودجه سال۹۴ مبلغ ۸ میلیارد تومان از صندوق خسارات کشاورزی برای پرداخت مستمری به دختران شین‌آباد اختصاص داد، گفت: اکنون قصد داریم طبق قانون مجازات اسلامی مجددا بابت مشکلات پیش آمده در اثر آن آتش‌سوزی از وزارت آموزش و پرورش و دولت، خسارات و دیه جدیدی برابر زن و مرد مطالبه کنیم و از این رو ابتدا از طریق پزشک قانونی، میزان دیه را مشخص خواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۰۴۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس

استاندار هرمزگان در بازدید از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس با اشاره به اینکه اجرای طرح باکیفیت برای فاضلاب شهر بندرعباس هدفگذاری شده است، گفت: هدف ما اجرای یک طرح با کیفیت است که حداقل بتواند تا ۱۵ سال آینده نیاز شهر بندرعباس را برطرف کند.

مهدی دوستی افزود: این طرح یکی از نیاز‌های دیرینه مردم بندرعباس است که در ابتدای دولت سیزدهم ارزش قرارداد‌های آن حدود ۱۷ میلیارد تومان بود، اما اکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان قرارداد برای تکمیل آن منعقد شده است.

وی گفت: بخش زیادی از این قراداد‌ها پرداخت شده و با پیشرفت مناسبی همراه است.

استاندار هرمزگان افزود: اجرای سه مرحله نخست این طرح به پایان رسید و اجرای سه فاز دوم هم آغاز شده است.

دوستی گفت: یکی از مشکلات اجرای این طرح موضوع ثبت سفارش و مشکلات ارزی است که قرار است در تهران آن را پیگیری کنیم.

وی افزود: چالش دیگر مربوط به گستردگی و پوشش کامل شهر بندرعباس است و این طرح با سرمایه گذاری ۶ هزار میلیارد تومان تکمیل می‌شود، اما همه شهر بندرعباس را پوشش نخواهد داد، هرچند که بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.

استاندار هرمزگان گفت: در جلسه‌ای برای حل مشکل تامین ارز و گسترش و پوشش طرح به تمامی مناطق بندرعباس تصمیم خواهیم گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی مجددا برگزار شد
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها